wifispesialisten-logo-stor-hvit

Superraskt internett. Overalt.

Bestill wifi-kartlegging

Kartlegging

Dekningskartlegging av ditt kontor og bygg gjør at du får total oversikt over radioskygger og støy og hvordan optimalt Wifi kan fås.

Les mer »

Installasjon

Basert på kartleggingen, setter vi opp et optimalt WIFI som dekker dine behov. Vi bruker 2-4 uker testkjøring for å sikre om at nettet virker som det skal.

Les mer »

Drift og overvåkning

Overvåking, drift og feilsøking av anlegget er inkludert i abonnementsprisen. Dermed får du WIFI uten økonomiske overraskelser.

Les mer »

KARTLEGGING

Kartlegging

Kartleggingen utføres av en av våre eksperter i dine lokaler med kartleggingsverktøy, gulvplan og måling av støykilder.

 
En av våre sertifiserte WIFI-konsulenter avtalenr et tidspunkt for å komme på besøk. Når vi kommer ut, tar vi med oss kritiske måleinstrumenter for å utføre en kartlegging. 
Gulvplan av kontorbygget blir lastet inn i et program og vi måler støykilder i hele lokalet. Til slutt, diskuterer vi litt om hva som er ditt behov: Kommunikasjonstype, signalstyrke, radiostøy og antall brukere er viktige faktorer.

Til slutt får du en PDF-rapport fra oss som viser hvordan dagens virkelighet ser ut, og hvordan den vil se ut etter at vi har implementert vår løsning. Her får du også med prisforslag på en velfungerende WIFI-løsning.

Bestill wifi-kartlegging »

heatmapper-coverage-and-ap-list

INSTALLASJON

Installasjon

I installasjonsfasen setter vi opp WIFI-punkter i henhold til planen i kartleggingsfasen.


Installasjonsfasen tar alt fra noen timer til noen dager, alt etter hvor og hvordan WiFi-punktene skal monteres. Noe monteringsarbeid fra elektriker kan være påkrevd, alt etter hvordan det elektriske anlegget ser ut fra før. Så fort alle punktene er satt opp blir WIFI-anlegget aktivert og vi begynner å teste punktene.

I løpet av testingen og etterpå setter vi inn instillinger på nettverket sammen med dine ønsker. Krypteringsnivå, sendestyrke, sikkerhetsprotokoll m.m. blir da satt opp. Om du har valgt å dele ut midlertidige aksesskoder blir dette også satt opp og testet. Til slutt utfører vi en grunnleggende opplæring i utstyret som er levert. Installasjonsfasen er altså delt opp i fire: 1) Installasjon 2) Konfigurering 3) Testing 4) Opplæring.

Bestill wifi-kartlegging »

DRIFT OG OVERVÅKING

Drift & Overvåking

Overvåkingsfasen sørger for at punkter som faller ut eller rapporterer om ytelsesproblemer blir oppdaget og erstattet


Vi benytter utelukkende intelligente aksesspunkter som kan rapportere om eventuelle feil. Vår driftssentral overvåker aksesspunktene, og vil kartlegge problemene og gjøre nødvendige tiltak for å løse utfordringen til minst mulig ulempe for deg som kunde. 

Skulle et punkt slutte å virke erstatter vi det kostnadsfritt. Overvåkingen og driften av punktene er kostnadsfri for deg ut avtaleperioden. 
img 6238

Bestill wifi-kartlegging »

Referanser

Under ser du noen av våre kunder. Disse får levert WIFI av oss i dag. Problemfritt, enkelt, profesjonelt.

Bestill kartlegging

Klar for å få markedets beste WiFi?


Skriv inn kontaktdetaljer under, eller ring oss på telefon 40 08 80 60 så hjelper vi deg med WiFi!
Du forplikter deg til ingenting og vi leverer en rapport på hvordan tilstanden på systemer er - sammen med anbefalinger.
Ditt navn*
Din e-post*
Firmanavn / Organisasjon:*
Telefonnummer vi kan nå deg på:*
WiFiSpesialisten AS
 
{{OrgNr}}
 
Telefon man-fre 07:00 - 16:00
+47 40 08 80 60
Følg oss på facebook!
Åpningstider
Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00
Lørdag - Søndag: Stengt
Registrer for nyhetsbrev
Klikk her for å motta WiFiSpesialisten nyhetsbrev.